国際連携・留学新着ニュース

2021年02月04日

春休みに一時帰国を予定している学生の皆さんへ To students who plan to return to your home country during spring vacation.

2021年1月13日に新型コロナウイルス感染症に関する水際対策の強化に係る措置が発表されました。既にmanaba「私費留学生コース」にてお知らせの通り、母国に一時帰国後、再入国に必要な手続きや書類が従来とは異なりますので、manabaをよく確認した上で一時帰国してください。

New measures for entering Japan have been announced on January 13, 2021.As already mentioned on "international student course" on manaba, please be informed the required documents and procedure for re-entry Japan from manaba before you leave Japan.