国際経営学部新着ニュース

2021年03月31日

【重要】国際経営学部事務室の窓口業務について(3月31日更新)(Important notice: Opening the Office of the Faculty of Global Management (Updated on March 31)

国際経営学部の在学生の皆様

2021年度前期における事務室窓口業務について、以下の通りお知らせいたします。

運用の変更を行う場合は、随時ホームページに掲載しますので、確認をお願いいたします。

【窓口開室時間】

月~金:10時00分~16時00分

※土曜日、日曜日、授業日以外の祝日は閉室です。

春学期窓口開室時間スケジュール

【メール】

以下のお問い合わせフォームをご利用ください。

【電話】

042-674-4410(国際経営学部事務室)

どうぞよろしくお願いいたします。

To all students of the Faculty of Global Management

We would like to inform you of the following information regarding the office counter service for the spring semester of 2021.

If we change the operation, we will post it on our website immediately. so please check it.

【Office of the global management】

Open Mon.-Fri. 10:00~16:00

※Closed on Saturdays, Sundays (Also, please be aware of holidays and special holidays for classes prescribed in the academic calendar).

Opening Hours for the Spring Semester

【Email】

Please use the inquiry form below.

inquiry form

【Phone】

042-674-4410 (Office of the Faculty of Global Management)

Thank you for your cooperation in advance.