国際経営学部新着ニュース

2020年09月18日

【重要】国際経営学部事務室の窓口業務再開について(9月18日更新)(Important notice: Opening the Office of the Faculty of Global Management (Updated on September 18)

国際経営学部の在学生の皆様

2020年度後期における一部集合型授業の再開に伴い、9月21日(月)より、事務室窓口業務を一部再開いたします。

運用の変更を行う場合は、随時ホームページに掲載しますので、確認をお願いいたします。

【窓口開室時間】

月~金:10時30分~14時30分

※土曜日、日曜日、授業日以外の祝日は閉室です。

秋学期窓口開室時間スケジュール

【メール】

以下のお問い合わせフォームをご利用ください。

【電話】

042-674-4410(国際経営学部事務室)

どうぞよろしくお願いいたします。

To all students of the Faculty of Global Management

The office of the global management will be limited reopend from September 21, Monday, to start some face to face classes in Tama Campus.

If we change the operation, we will post it on our website immediately. so please check it.

【Office of the global management】

Open Mon.-Fri. 10:30~14:30

※Closed on Saturdays, Sundays (Also, please be aware of  holidays and special holidays for classes prescribed in the academic calendar).

Opening Hours for the Fall Semester

【Email】

Please use the inquiry form below.

inquiry form

【Phone】

042-674-4410 (Office of the Faculty of Global Management)

Thank you for your cooperation in advance.