大学の取り組み理事長、総長、学長メッセージ

2018年06月21日

大阪府北部を震源とする地震で被災された皆さまへ
President’s message to all those affected by the Osaka Earthquake

この度の大阪府北部を震源とする地震で被災された全ての皆さまに、心からお見舞いを申し上げるとともに、犠牲となられた方々に衷心よりお悔やみ申し上げます。

被災した地域出身の本学学生がこれまでと変わらず就学できるよう、また、皆さまが一日も早く普段の生活を取り戻すことができますよう、中央大学もできる限り支援をしてまいります。

被災地の皆さまの安全と、一日も早い被災地の復旧をお祈り申し上げます。

2018年6月21日

中央大学 学長 福原 紀彦

Our hearts go out to the people of Osaka and the surrounding areas who have been affected by the powerful earthquake and its aftermath.

At Chuo University, we are committed to providing as much support as we can so that our students with families and relatives in the disaster areas are able to continue their studies. We will take whatever action we can so that people will be able to return to their normal lives as quickly as possible.

On behalf of the Chuo community, I send our sincere wishes for everyone’s safety and recovery.

Tadahiko Fukuhara

President, Chuo University